Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Steenstraat 111 -113 in Boxmeer 5831 JD

Steenstraat 111 -113

5831 JD Boxmeer
Vraagprijs € 795.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

ROYAAL WOONHUIS MET GROOT WINKELPAND OP GOEDE STAND IN BOXMEER
Woonhuis met kantoor, royale living met zicht op de grote en uitstekend onderhouden zonnige tuin (ongeveer 750 m2). Open keuken met keurige opstelling incl. apparatuur. 4 Slaapkamers en badkamer. Ruime zolder met mogelijkheid voor 2 kamers eventueel slaapkamers. Beneden aan de voorkant ruime hal met kantoor, voor meerdere
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 748 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

ROYAAL WOONHUIS MET GROOT WINKELPAND OP GOEDE STAND IN BOXMEER
Woonhuis met kantoor, royale living met zicht op de grote en uitstekend onderhouden zonnige tuin (ongeveer 750 m2). Open keuken met keurige opstelling incl. apparatuur. 4 Slaapkamers en badkamer. Ruime zolder met mogelijkheid voor 2 kamers eventueel slaapkamers. Beneden aan de voorkant ruime hal met kantoor, voor meerdere mogelijkheden geschikt. In de achtertuin een grote garage met elektrische garagedeur. Garage heeft directe uitgang naar de provinciale weg.
Inhoud woning circa 1056 m3, Woonoppervlakte 230 m2.

WINKELPAND
Dit winkelpand met een frontbreedte van 26 meter met grote etalage ramen is reeds meer dan 20 jaar verhuurd aan dezelfde huurder (winkelketen). Huidige termijn loopt nog en heeft een optie tot 2026.  
Winkeloppervlakte: 692 m2;  overige ruimte (kantine, toilet en bergruimte): 56 m2. Magazijnruimte 1e verdieping: ca 40 m2.

ALGEMEEN
Goed onderhouden, hete lucht -installatie, muren en dak geïsoleerd. Frontbreedte winkel en woning samen 32 meter. Oppervlakte grond en bebouwing 1881 m2. Woonhuis heeft energielabel B en winkel energielabel A.

REDEN VERKOOP
Huidige bewoners en eigenaar van het geheel zijn op leeftijd en vinden het geheel te groot en willen kleiner gaan wonen.

MOGELIJKHEDEN
Het geheel ligt aan de Steenstraat, de hoofdstraat van Boxmeer, waarin ook de winkelpromenade is gesitueerd. Het object ligt op 75 meter afstand van het Gemeentehuis  en de winkelpromenade. De panden zijn uitermate geschikt voor zelfstandigen of ZZP ers. Eventueel is het woonhuis prima te verhuren, maar kan ook worden verbouwd tot winkel-kantoor of horecapand. De verhuuropbrengsten maken het financieren van het geheel een stuk eenvoudiger. De 700 m2 aan platte daken op het zuiden zijn ideaal voor het plaatsen van zonnepanelen. Kortom het geheel is ook aantrekkelijk als beleggingspand.

Boxmeer is een plaats met een groot winkelaanbod, waar alle branches ruim vertegenwoordigd zijn. Daarnaast is er veel horeca aanwezig zoals restaurants, hotels en grand cafés. Boxmeer heeft een grote scholen gemeenschap en een regio ziekenhuis. Uitstekende verbindingen met openbaar vervoer (NS-station)  en via de autobanen A73 en A77. Geïnteresseerd?  Maak een afspraak voor een bezichtiging en overtuig U zelf.


 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 795.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 748 m² Verkoopoppervlakte 692 m² Perceeloppervlakte 1771 m² Frontbreedte 3200 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
748 m²
Verkoop vloeroppervlakte
692 m²
Frontbreedte
3200 cm
Verdiepingen
2
Verzamelgebouw
Receptie, kantine, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken
Welstandsklasse
A2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Route van naar Steenstraat 111 -113, 5831 JD Boxmeer
U kunt de brochure hier downloaden

Neem contact met ons op

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring