Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Burgemeester Verkuijlstraat
5831 EH Boxmeer
Koopaanneemsom € 295.000,- tot € 425.000,- Beschikbaar
0485 51 24 95

Kenmerken

Start bouw 01 mei 2017 Oplevering 15 mei 2018 Aantal kavels 5 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

NOG 1 TE KOOP!

Projectomschrijving 
Nabij het centrum van Boxmeer worden 8 luxe appartementen gebouwd in 3 blokken van elk 3 bouwlagen. Doordat de blokken grotendeels vrijstaand van elkaar worden gebouwd krijgen de appartementen het...
Lees meer

Omschrijving

NOG 1 TE KOOP!

Projectomschrijving 
Nabij het centrum van Boxmeer worden 8 luxe appartementen gebouwd in 3 blokken van elk 3 bouwlagen. Doordat de blokken grotendeels vrijstaand van elkaar worden gebouwd krijgen de appartementen het karakter van een vrijstaande villa met uitzicht naar vele kanten. Bovendien beschikt ieder appartement over minstens een ruim balkon waar een groot deel van de dag de zon op staat.
 
Het woongebouw ligt op 5 minuten loopafstand van de winkelstraten en op 10 minuten van het treinstation. De snelwegen A73 en A77 bevinden zich op steenworp afstand.
 
Het gebouw wordt ontsloten vanuit de Burgemeester Verkuijlstraat, een rustige doodlopende straat. Via een elektrisch bediende poort komt men op een binnenhof. In die binnenhof zijn voldoende parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers. Bij ieder appartement hoort een privé-parkeerplaats die overkapt wordt. De 3 appartementen op de begane grond hebben meteen hun voordeur aan de binnenhof, waar voor de overige appartementen zich het trappenhuis met lift bevindt. De appartementen op de eerste en tweede verdieping worden via een ruime lift en een galerij bereikt. Tevens biedt de lift en ruime trap toegang tot een kelder waarin voor ieder appartement een berging is gesitueerd. Het gehele complex is geheel rolstoeltoegankelijk en daardoor levensloopbestendig.
 
Uiteraard is er ingespeeld op de steeds verder gaande ontwikkeling van duurzaam bouwen. Zo voldoet het gehele gebouw, met onder andere drievoudige beglazing, energiezuinige klimaatinstallatie en extra aandacht voor isolatie aan de nieuwste energienormen, dat uiteraard ook in extra wooncomfort is te merken. Ondanks dat de bedenkers de grootste zorg hebben besteed aan het geheel, kan er tijdens de bouw, bij tijdige aanmelding, nog op individuele wensen ingespeeld worden.

 
Overdracht Koopaanneemsom € 295.000,- - € 425.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 116 m² t/m 155 m² Inhoud 0 m³ Start bouw 01 mei 2017 Start Verkoop 01 oktober 2017 Oplevering 15 mei 2018 Aantal kavels 5 Aantal Bouwtypes 3 Vrij 2 Woningtypen Appartement
Route van naar , 5831 EH Boxmeer
U kunt de brochure hier downloaden
 • Te koop
   in Boxmeer 5831 EH
  Prijs € 395.000,- tot € 412.000,- Status Beschikbaar
  Luxe appartementen groot / 1 terras
  Bekijk bouwnrs.
 • Te koop
   in Boxmeer 5831 EH
  Prijs € 412.000,- tot € 425.000,- Status Beschikbaar
  Luxe appartement groot / 2 terrassen
  Bekijk bouwnrs.

Doorsturen naar een bekende

Wilt u dit object doorsturen naar een bekende? Vul dan onderstaande gegevens in en klik op verzenden.

Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Neem contact met ons op

Vul onderstaande gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.