Mijn favorieten

Taxaties

 

Als u een goede, deskundige taxatie wilt, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij maken een afspraak met u voor een uitgebreide, visuele inspectie van het pand. Aan de hand van de kadastrale gegevens, uw eigendomsbewijs, tekeningen en eventuele andere bescheiden en natuurlijk de opname van het pand zal een goed en deskundig rapport worden opgesteld.


TAXATIE WONING
Wij taxeren niet alleen, maar wij bemiddelen ook dagelijks bij de aankoop en verkoop van woningen. Dit betekent, dat wij van minuut tot minuut de vinger aan de pols hebben wat de ontwikkelingen op de woningmarkt betreft. Dit kan vele duizenden euro's in de waardering schelen! Wilt u derhalve een goede waardebepaling hebben, kies dan een taxateur, die ook dagelijks bemiddelt bij de aankoop en verkoop van woningen. Kies een NVM-makelaar, kies Smedema Makelaars & Taxateurs.

Wij hebben een gedegen bouwkundige ervaring, zijn objectief en zijn onafhankelijk, iets wat de kwaliteit van de taxatie zeker ten goed komt. Het door ons uitgebracht NVM- en NWWI- taxatierapport wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Bent u benieuwd naar de kosten van een taxatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.


TAXATIE BEDRIJFSVASTGOED
Wij taxeren niet alleen, maar wij bemiddelen ook dagelijks bij de aankoop en verkoop van bedrijfsvastgoed. Dit betekent, dat wij van minuut tot minuut de vinger aan de pols hebben wat de ontwikkelingen op de markt voor bedrijfsvastgoed betreft. Dit kan vele duizenden euro's in de waardering schelen! Wilt u derhalve een goede waardebepaling hebben, kies dan een taxateur, die ook dagelijks bemiddelt bij de aankoop en verkoop van bedrijfsvastgoed. Kies een NVM-makelaar, kies Smedema Makelaars en Taxateurs.

Aan ons kantoor zijn twee NVM-makelaars verbonden die thuis zijn in bedrijfsvastgoed.

 

Heeft u een gecertificeerd NRVT- Business taxatierapport nodig? Dan kunnen wij u sinds 1 januari 2020 helaas niet meer van dienst zijn. Onze taxateurs zijn sindsdien niet meer NRVT- Business gecertificeerd.
Reden: zowel op het terrein van de NRVT- Wonen taxaties als op het terrein van de NRVT-Business taxaties wordt dermate veel van de taxateurs geëist wat opleiding betreft dat een keus gemaakt moest worden. Wij blijven NRVT-Wonen taxaties uitvoeren (inclusief NWWI-taxaties).

 

Bent u benieuwd naar de kosten van een taxatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.