Mijn favorieten

Taxaties

Er zijn diverse redenen waarom u uw woning of bedrijfspand wilt laten taxeren. Een aantal van deze redenen is:

  • een eventuele verkoop- of aankoopbeslissing
  • de financiering van de woning
  • de opstalverzekering
  • gebruik maken van de overwaarde van uw woning
  • verandering van geldverstrekker of hypotheekvorm
  • splitsing van de woning


Als u een goede, deskundige taxatie wilt, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij maken een afspraak met u voor een uitgebreide, visuele inspectie van het pand. Aan de hand van de kadastrale gegevens, uw eigendomsbewijs, tekeningen en eventuele andere bescheiden en natuurlijk de opname van het pand zal een goed en deskundig rapport worden opgesteld.

 

Taxatie woning

Wij taxeren niet alleen, maar wij bemiddelen ook dagelijks bij de aankoop en verkoop van woningen. Dit betekent, dat wij van minuut tot minuut de vinger aan de pols hebben wat de ontwikkelingen op de woningmarkt betreft. Dit kan vele duizenden euro's in de waardering schelen! Wilt u derhalve een goede waardebepaling hebben, kies dan een taxateur, die ook dagelijks bemiddelt bij de aankoop en verkoop van woningen. Kies een NVM-makelaar, kies Smedema Makelaars & Taxateurs.

 

Wij hebben een gedegen bouwkundige ervaring, zijn objectief en zijn onafhankelijk, iets wat de kwaliteit van de taxatie zeker ten goed komt. Het door ons uitgebracht NVM- en NWWI- taxatierapport wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

 

Bent u benieuwd naar de kosten van een taxatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Taxatie bedrijfsvastgoed
Wij taxeren niet alleen, maar wij bemiddelen ook dagelijks bij de aankoop en verkoop van bedrijfsvastgoed. Dit betekent, dat wij van minuut tot minuut de vinger aan de pols hebben wat de ontwikkelingen op de markt voor bedrijfsvastgoed betreft. Dit kan vele duizenden euro's in de waardering schelen! Wilt u derhalve een goede waardebepaling hebben, kies dan een taxateur, die ook dagelijks bemiddelt bij de aankoop en verkoop van bedrijfsvastgoed. Kies een NVM-makelaar, kies Smedema Makelaars en Taxateurs.

Aan ons kantoor zijn twee NVM-makelaars verbonden die gespecialiseerd zijn in bedrijfsvastgoed. Wij zijn dan ook lid van de vakgroep NVM Business. De vakgroep NVM Business is de groep van NVM-makelaars en vastgoeddeskundigen die zich heeft gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed. Verspreid over heel Nederland zijn circa 850 NVM-Businessmakelaars lid van de vakgroep NVM Business.

De leden van NVM Business zijn specialisten op het gebied van bedrijfsvastgoed. Dagelijks werken zij met provincies, gemeenten, ondernemers, opdrachtgevers en gebruikers van kantoren, winkels en bedrijventerreinen. Zij kennen als geen ander de ingewikkelde regels die de overheid stelt aan deze sector. Bovendien zijn alle leden van NVM Business verplicht jaarlijks een specifiek educatieprogramma te volgen dat geheel is afgestemd op deze deelmarkt.

Dus of het nu gaat om markt- en locatieanalyse, centrummanagement, vierkante meters, taxaties, milieueisen, fiscaliteiten, beleggingen, exploitatie, rendement, koop- of huurprijzen, voor de NVM-Businessmakelaar is het bekend terrein.

Elk lid van NVM Business is deskundig op alle terreinen van bedrijfsvastgoed. Daarnaast is hij natuurlijk een specialist die verplicht is zijn vakkennis bij te houden. Hij heeft een uitgebreide vakopleiding gevolgd en onder meer het examen gehaald van de Stichting Vakexamen Makelaardij in onroerende goederen (SVMNIVO). Deze stichting staat onder toezicht van de overheid en staat bekend om de zeer strenge exameneisen. De vakopleiding wordt afgesloten met een uitvoerige praktijktest.

Een lid van NVM Business is ook bevoegd tot het verrichten van officiële taxaties van onroerend goed. De NVM-Businessmakelaar is dus ook uw taxatiespecialist bij uitstek.

 

Bent u benieuwd naar de kosten van een taxatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.