Mijn favorieten

Stille verkoop

Soms kiest een verkoper er voor om de woning niet in de actieve verkoop plaatsen maar in de stille verkoop. 

Stille verkoop betekent dat huizen wel te koop staan, maar niet zichtbaar zijn op Funda en op  de website / in de etalage van ons kantoor. De eigenaren van deze huizen willen wel graag verkopen, maar hebben een reden om dat wat minder zichtbaar te doen: zij kunnen zelf nog op zoek zijn naar een andere woning of zijn op zoek naar een koper die een langere aanvaardingstermijn geen probleem vindt. Wellicht is nog niet bekend dat er een nieuwe baan geaccepteerd is, of juist het verlies van een baan is soms een reden om te moeten verkopen.

Er worden wel bezichtigingen gepland met potentiele kopers, maar alleen als wij weten dat deze potentiele kopers ook daadwerkelijk interesse hebben. 

Voor (stille) verkopers die nog op zoek zijn naar een andere woning, bieden wij bovendien onze uitgebreide zoekservice aan: via ons kantoor krijgen zij per mail zowel het woningaanbod van ons eigen kantoor, maar ook dat van andere NVM-makelaars. Zodra de verkopers een nieuwe woning hebben aangekocht, kunnen we actief de markt op: het verkoopdossier en de brochures liggen dan namelijk al klaar!

Wilt u meer weten over eventuele Stille Verkoop van uw woning?
Vraag dan nu een gratis waardebepaling aan!
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring